Grata Novitas logo
Zorgeloos
zaken doen,
zorgeloos
zorg verlenen,
zorgeloos
ZZP'er zijn.
De zakelijke dienstverlening – Zorgeloos zaken doen

Als MKB'er ben je vol in bedrijf. Je hebt een mooi bedrijf en een goede naam opgebouwd. Je wordt als professional ingeschakeld; deskundigheid staat voorop. Kwaliteit leveren staat hoog in je vaandel; voor je bedrijf fundamenteel. Tevreden klanten is het einddoel; mond tot mond reclame is de beste reclame.
Als ondernemer regel je je zaken zoveel mogelijk zelf. Alleen bepaalde zaken wil je liever aan een professional overlaten.

Ik lever juridische ondersteuning bij:
Het controleren van overeenkomsten met bijvoorbeeld klanten, zakenpartners, leveranciers, (ver)huurders etc.;
Het opstellen en/of aanpassen van overeenkomsten, bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten, overeenkomsten van opdracht, drie partijen overeenkomsten, huurovereenkomsten etc.;
Bemiddeling/mediation tussen partijen, bijvoorbeeld in geval van (dreigend) conflict met zakenpartner, klant, leveranciers etc.;
Arbeidsrechtelijke vraagstukken, bijvoorbeeld welke eisen mag ik aan mijn werknemer stellen? Kan ik een addendum bij de arbeidsovereenkomst voegen?
Wanprestatie, bijvoorbeeld welke actie is in een bepaald specifiek geval het beste;
Aanvragen subsidies, welke subsidiemogelijkheden zijn er, wat zijn de voorwaarden en hoe doe ik een aanvraag? (Zie: Subsidieaanvragen)Kortom, je hebt juridisch advies en/of juridische ondersteuning nodig.

Grata Novitas - Juridische ondersteuning
Als (zelfstandig) ondernemer ben je bij mij aan het juiste adres. Als voormalig advocaat (13 jaar ervaring) met een ‘ondernemerspraktijk’, ken ik het klappen van de zweep. Zaken tijdig bijsturen en in goede banen leiden, kan hoge kosten en veel ellende voorkomen. Het is derhalve van belang tijdig (juridisch) advies in te winnen. Een advocaat inschakelen loopt snel in de kosten; de drempel is hoog.
Mijn uurtarief ligt een stuk lager dan het uurtarief van een advocaat, de drempel is derhalve een stuk lager en vragen is vrij!

Grafische vormgeving: Studio DanielC